Szántó Csónakmotor / Új és használt csónakmotorok

Szerviz

Yamaha-Honda-Tohatsu-Mercury-Suzuki csónakmotorok szervize!

Kibővült MÁRKAFÜGGETLEN szervizünkben folyamatos akciókkal a már megszokott kiváló minőségben, kedvező árakon várjuk eddigi és újabb ügyfeleinket is!

2007.-es nyitásunk óta kollegáim keze közt több ezer motor ment keresztül. Ez az óriási darab szám és a folyamatos továbbképzések is biztosítják megfelelő szakértelmüket. Szolgáltatásaink az egyszerűbb olaj cseréktől a komolyabb teljes motor generálon keresztül terjednek. A benzinbefecskendezős motorokhoz rendelkezünk diagnosztikai kittekkel ezért ezeket a korszerűbb motorokat is kellő szakértelemmel tudjuk javítani. Az általunk szervizelt motorokhoz gyári új vagy bontott alkatrészeket és is rövid határidővel tudunk beszerezni. Nagyobb motorok hajóra való felszerelését is vállaljuk. Ebben is hatalmas gyakorlatunk van hiszen az elmúlt években több száz motort szereltünk fel. Kormányzás, világítás, elektromos bekötések!!!

Sok esetben egy be nem induló motornál egy "egyszerű" karburátor tisztítás is megoldás lehet. Sokszor egy "jó indulatú" barát nagyobb kárt tesz egy kis tuningolással és utólagossan nagyobb költségbe veri önt. Kezdjen rögtön hozzáértő szakembereknél, nálunk!

Téli karbantartás, téliesítés, szezonra való felkészítés.

Köszönjük megtisztelő bizalmukat és szeretettel várjuk önöket szervizünkben is!!

<

" Kavitációs szárny "


Szeretné hogy hajója könnyebben siklásba kerüljön és stabilabb legyen nagyobb sebességnél? A kavitációs szárny erre megoldást jelenthet!!
A szárnyat 40 lóerőig(Fekete) és 40 Lóerő felett (Fehér) ajánlom. Rozsdamentes csavarral a kavitációs lapra helyezhető amit szintén adunk hozzá.
Már több hajón is bizonyított termék ami eddig csak pozitív visszajelzésekkel rendelkezik .Csónakmotor eladása és szervizeléssel foglalkozunk tapasztalattal rendelkezünk. Nem fog leesni, elcsavarodni mint a csavar nélkül rögzíthető változat.


Kavitációs szárny jellemzői:

-5-40 lóerőig

-Ajánljuk katamarán vagy lapos fenekű csónakokhoz

-könnyebb felsiklás

-stabilabb lesz a csónak nagyobb sebességnél

-minimális fogyasztás csökkenés is jelentkezhet

-Rozsdamentes csavarokkal rögzíthető (Nem fog le esni elcsavarodni uszadék általi ütéstől mint a csavar nélkül rögzíthető változat)

-Feketére eloxszálvaárak:


14.000Ft (fekete, 40 lóerőig)